VI HAR FÅET EN IDÉ

2017 er netop gået i gang, og det er en perfekt anledning til at få nye idéer og starte nye samarbejder. I den forbindelse har vi fået en idé, som vi glæder os til at dele med jer. Det er ikke et projekt, som kræver at alle kunsthaller er involveret, men et tilbud til den enkelte institution, og vi håber at i har lyst til at være med. For os er det et eksperiment, som måske kan udvikle sig med tiden.

Forestil jer at i ved næste årsskifte har en video, der opsamler de bedste udstillinger, ferniseringer, talks, performances og andre særlige begivenheder fra året der er gået i jeres kunsthal. Forestil jer at i har en film, som indfanger jeres institutions særlige atmosfære og personlighed, og som i kan dele med alle jeres gæster, samarbejdspartnere, fonde og kunstnere. En video som poetisk indfanger jer steds ånd og fastslår, hvor vigtigt det arbejde i udfører er. Sådan en film har vi lyst til at lave sammen med jer i 2017.


SÅDAN KAN DET GØRES

Hvis idéen vækker jeres interesse, har vi følgende tilbud:

  • Opstartspris: 5000kr + moms.
  • Pris pr. optagelse: 1000kr + moms pr. time.

Dette vil resulterer i en sammenklippet film i slutningen af året, som kan bruges på alle jeres digitale platforme (hjemmeside, facebook, instagram o.lign), og som desuden vil være idéel til fondsansøgninger.

PROCESSEN

Som samarbejdspartner får du din egen lukkede side, hvor processen og samtlige aftaler vil noteres. På den side vil institutionen løbende kunne følge processes gang, se oversigt over optagelser, betalinger o.lign. samt oprette nye aftaler. Det er helt op til den enkelte institution hvor mange optagelser der skal laves i løbet af året, og det er desuden jer der bestemmer hvad der relevant at have med i filmen. Ved projektets start vil der desuden blive udarbejdet en samarbejdsaftale.


EKSTRA MATERIALE

I løbet af processen vil det være muligt at bruge de enkelte optagelser i forskellige former. For eksempel kan vi klippe en 30sek udstillingsteaser, inkludere korte interviews (m. kunstner, kurator eller lign.) eller bruge materialet i en helt tredje form. Kun jeres idéer sætter grænserne. Se et par priseksempler herunder (priserne er dog kun gældende ved brug af tilbuddet ovenfor):

  • Sammenklip af teaser (ca. 30sek): 2500kr + moms
  • Kort videointerview (1 person, ca. en halv times optagelse): 5000kr + moms.

Vi er naturligvis altid åbne for at have en dialog, så i får det bedst mulige resultat. Måske ønsker i at inkludere atelierbesøg, ophængningsprocesser, flere interviewpersoner eller lignende. Dette kan der selvfølgelig laves særaftaler om.


EKSEMPLER PÅ VORES VIDEOER

denne side kan du se et samlet overblik over vores produktioner, men herunder vil vi lige give jer et par eksempler fra 2016.


HAR I SPØRGSMÅL SÅ SKRIV ELLER RING ENDELIG TIL OS

Email: info@idoart.dk | Tlf.nr: 61456565.

Navn/Name *
Navn/Name