I DO ART Agency
 
DetKglAfgang2017-Agency.idoart.dk-016-2000-wg.jpg

I DO ART AGENCY

VISUEL KUNSTFORMIDLING

Visuel kunstformidling kan bruges til at skabe en direkte og umiddelbar forbindelse mellem kunstner, værk og beskuer, og på den måde være med til at sikre en nærværende og indsigtsrig kunstoplevelse. Vi ved, at god kunstformidling både kan være dybdegående, personlig og visuel, og vi løser derfor formidlings- og kommunikationsopgaver inden for video, fotografi, grafisk design og mere. Se vores aktuelle priser her (efterspørg password via info@idoart.dk).

I DO ART Agency er et partnerskab mellem Rikke Luna & Matias Albæk-Falk. Vi har siden 2006 beskæftiget os udelukkende med kunst og formidlingen af denne. Vi forstår kunstscenen, den kunstneriske proces og vigtigst af alt interesserer vi os for kunstnerne. Udover I DO ART Agency fungerer vi som redaktører for kunstplatformen idoart.dk og driver desuden forlaget I DO ART Books.

 
 
 
 
 
CBM-FromHereToEar-Agency.idoart.dk-113-1500.jpg
 
 
 
 
Chart-Agency.idoart.dk-274-2000.jpg
 
 
 
 
MichelangeloPistoletto-Agency.idoart.dk-139-2000.jpg

 

KONTAKT

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

 

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at tage kontakt, og vi tager gerne et uforpligtende møde eller en snak over telefonen. Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Kontakt: +45 61456565 | Info@idoart.dk

 
 
Navn/Name *
Navn/Name